Tafelstyling op locatie

Tafelstyling op locatie voor uiteenlopende events

Staat er een speciale gelegenheid voor de deur en wil je je gasten verrassen met een prachtig gedekte tafel? Tafel Op & Top komt naar je toe voor tafelstyling op locatie in Noordwijk en omgeving. Siham Karim creëert een setting die perfect bij je event past. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, high-tea, babyshower, bedrijfsborrel, housewarming, afscheid, of een gezellige avond met de eetclub; met tafelstyling op locatie van Tafel Op & Top, geef je je gasten een meer dan welkom gevoel. Ook met Kerstmis of Pasen komt Siham graag naar je toe voor tafelstyling op locatie. Neem contact op voor een kennismaking.  

Tafelstyling op locatie door een ervaren professional

Tafel Op & Top maakt van elk etentje een beleving met tafelstyling op locatie in Noordwijk en omgeving. Siham is een wereldmens met Marokkaanse roots. Een conceptdenker met creatief inzicht en oog voor detail. Haar liefde en passie voor de wereldkeuken zie je terug in haar gevarieerde tafelstyling op locatie. Wil je de styling van jouw tafel graag overlaten aan een professional, zodat jij je kunt focussen op andere zaken rondom je event? Na een goed gesprek vertaalt Siham je wensen door naar een uniek ontwerp. Lees meer over Siham of neem direct contact op.

Laat je inspireren voor tafelstyling op locatie

Bekijk onze inspiratiepagina en laat je verrassen door de mogelijkheden met tafelstyling op locatie in Noordwijk en omgeving. Wat dacht je van Dutch Glory met prachtig Delfts blauw servies? Een vleugje Marokko in je eetkamer met Tajine Experience? Een zomerse tafel in Italiaanse sferen? Of een Afternoon Tea met idyllische Victoriaanse look? Geef Siham carte blanche en ze creëert een tafel waaraan je samen met jouw gezelschap prachtige momenten beleeft. Wat je ook te vieren hebt; met tafelstyling op locatie van Tafel Op & Top maak je een verpletterende indruk.

Zelf tafelstyling op locatie verzorgen? Shop in onze webshop!

Aan een mooi gedekte tafel, smaakt alles nog net even iets beter. Wil je zelf uitpakken met tafelstyling op locatie en ben je daarvoor op zoek naar mooie items? Laat je verrassen in onze webshop. Je vindt er het mooiste servies, prachtig glaswerk, unieke tafelkleden en bijzondere deco-items. Volg Tafel Op & Top op Instagram voor meer inspiratie.

Wil jij ook tafelstyling op locatie in Noordwijk?

Met de hulp van Tafel Op & Top heb je nergens omkijken naar. Vul het contactformulier in en vertel Siham wat je wensen zijn voor tafelstyling op locatie. Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op om samen te sparren over een Tafel Op & Top. Heb geen tijd of mis je de skills om ook het eten voor je event te verzorgen? Naar wens regelt Siham een culinaire tafel van aperitief tot dessert. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dinerbord | grijs ø27,5
Tajine Experience
Vaas bloemen Ruyi