Servetten katoenen linnen | Mosterd

Over Siham

Ik ben Siham Barendse, het gezicht achter Tafel Op & Top. Als klein meisje was ik altijd al creatief bezig. Naarmate ik ouder werd, groeide mijn liefde voor interieurstyling en mijn allergrootste passie: koken. In Tafel Op & Top komen deze twee liefdes samen. Ik geniet ervan als ik jou kan ontzorgen. Dit geeft je tijd voor wat écht belangrijk is: liefde en aandacht voor elkaar. Hiermee verbind ik mensen op bijzondere (tafel)momenten en draag ik bij aan mooie herinneringen.

Als styliste heb ik een goed gevoel voor kleur, vormgeving, indeling en stijl, met een scherp oog voor detail. Ik ben een conceptdenker met creatief inzicht. Altijd op de hoogte van de laatste trends en focus op vernieuwing en duurzaamheid. Hierdoor kan ik mijn klanten voorzien van goed onderbouwde adviezen. Na een fijn gesprek vertaal ik je wensen door naar een uniek ontwerp en zet ik voor dat ene speciale gezelschap een sfeervolle beleving neer.
Ik ben een wereldmens met Marokkaanse roots en een grote liefde voor de wereldkeuken. Dat zie je terug in mijn gevarieerde tafelstyling en in de gerechten die ik serveer. Ik laat me inspireren door mijn omgeving, maar ook door bijzondere reizen naar de Cote d’azur, Bali, Andalucia, Ibiza, Shanghai, Marrakesh en Fes. Met mijn passie mensen blij maken, ontzorgen, onthaasten en bijdragen aan een moment van aandacht voor elkaar; mij kun je niet gelukkiger maken. Ik kan niet wachten om ook jou te verrassen! Liefs Siham